Новини

 

У КНУ відкрили Представництво Центру досліджень польської правової доктрини

10.04.2017

6 квітня 2017 року на юридичному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка відбулося офіційне відкриття Представництва Центру досліджень польської правової доктрини Факультету права та адміністрації Варшавського університету (Республіка Польща), що функціонує при Центрі польського права юридичного факультету.

Урочисте відкриття відбулося за участі  ректора КНУ академіка Леоніда Губерського, декана юридичного факультету проф. Івана Гриценка, а також інших представників юридичного факультету.

Польську делегацію представили Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Польща в Україні пан Ян Пєкло, радник з питань освіти та науки Посольства Республіки Польща в Україні пані Емілія Ясюк та представники Факультету права та адміністрації Варшавського факультету - декан Факультету права та адміністрації Варшавського факультету проф. Томаш Гіяро, директор Центру дослідження права Східної Європи та Центральної Азії Факультету права та адміністрації Варшавського факультету д-р права Ярослав Турлуковський,  співробітники Центру досліджень польської правової доктрини факультету права Варшавського університету  д-р права Кжиштоф Щуцкі (директор),  д-р права Кжиштоф Козьмінскі, д-р права Ян РудніцкіЛукаш Томік, Марія Поліщук.

Координатором Представництва Центру досліджень польської правової доктрини Факультету права та адміністрації Варшавського університету, а також директором Центру польського права юридичного факультету  Київського національного університету імені Тараса Шевченка призначено к.ю.н., доц. Олесю Радишевську.

Запрошуємо до участі в польсько-українських академічних та наукових проектах в рамках діяльності Центру польського права, що знаходиться в аудиторії 134.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024