Новини

 

Ректор Університету Менеджменту (м. Варна) відвідав КНУ

10.04.2017

7 квітня до КНУ імені Тараса Шевченка з візитом завітав ректор Варненського Університету Менеджменту (ВУМ, Болгарія) Тодор Радєв.

Метою візиту було обговорення можливої співпраці двох вишів у сфері бізнесу і маркетингу, готельного менеджменту і туризму та ділового адміністрування.

Тодор Радєв зустрівся із завідувачем кафедри країнознавства та туризму географічного факультету КНУ Ольгою Любіцевою та доцентом кафедри географії України Оленою Мотузенко. 

Було презентовано програми  для бакалаврів та магістрів. Серед них:

  • Маркетинг і менеджмент,
  • Міжнародні фінанси і торгівля,
  • Міжнародний бізнес і менеджмент,
  • Бізнес-інформаційні системи,
  • Програмне забезпечення і технології,
  • Готельний менеджмент,
  • Маркетинг і менеджмент у сфері туризму,
  • Готельний бізнес та кулінарне мистецтво.

ВУМ – це міжнародна бізнес-школа, що пропонує престижні програми МВА (Master of Business Administration) та International Hospitality and Tourism Management від Cardiff Metropolitan University, Великобританія.

Програми сплановані для студентів з повною зайнятістю, запрошуються викладачі з міжнародних та місцевих компаній та університетів, організовуються навчальні подорожі до передових компаній Азії (Китай, Малайзія, В’єтнам, Південна Корея та інші). Магістерська ступінь Ділового адміністрування займає 13-е місце в Центральній та Східній Європі згідно престижного рейтингу best-masters.com, a програма Магістр Міжнародного готельного бізнесу і туризму (MSC) – 47-е в світі серед програм Міжнародного готельного бізнесу і туризму згідно цього ж рейтингу.

ВНЗ пропонує програми подвійних дипломів бакалавра та магістра у співробітництві з університетами Великобританії, Швейцарії, Франції, Нідерландів та ін.

Студенти мають можливість самостійно вибирати, де саме закінчувати навчання – в Болгарії і отримати два диплома (від ВУМ та від партнера Cardiff Metropolitan University) або ж закінчити останній рік навчання в одному з партнерів-університетів ВУМ і отримати диплом ВУМ та диплом зі сторони партнера.

Варненський Університет Менеджменту (ВУМ) – це навчальний заклад, де якість освіти і міжнародна орієнтація являються пріоритетом! Зараз там навчаються студенти понад 40 національностей.  ВУМ обіцяє динамічне навчання, подвійний диплом та міжнародне стажування.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024