Новини

 

Делегація Університету СПА з Великобританії прибула до КНУ

04.04.2017

До нашого Університету з візитом прибула  делегація освітян з Університету Спа м. Бат (Великобританія). В її складі ректор Крістіна Слейд,  керівник відділу європейського розвитку та післядипломного навчання Пол Хайленд, заступник директора факультету Креативних комп’ютерних наук Ханджі Ян.

4 квітня з англійськими колегами зустрівся ректор КНУ академік Леонід Губерський. У зустрічі взяли участь проректор Петро Бех (наукова робота), директор Інституту журналістики професор Володимир Різун, декан факультету комп’ютерних наук та кібернетики професор Анатолій Анісімов, начальник відділу міжнародного співробітництва КНУ Андрій Кравченко, координатор співпраці з Університетом Спа м. Бат в рамках програми Еразмус+ Володимир Заславський.

Ректор Леонід Губерський розповів гостям про історію КНУ, його структуру, організацію навчального процесу та наукову діяльність. Відбулося обговорення програми візиту, який триватиме до 9 ківтня. Гості мають провести ряд зустрічей, зокрема, в Інституті журналістики та на факультеті комп’ютерних наук та кібернетики, провести семінар Еразмус+2016 з аналізом досягнень та перспектив, зустрітися з студентами і викладачами та визначитися з напрямками співпраці.

Крістіна Слейд розповіла, що вони у своїй діяльності роблять наголос на креативності, тож сподіваються, що саме на цьому і буде розвиватися і будуватися співпраця з КНУ.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024