Новини

 

Юристи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

31.03.2017

Магістри юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук.

Для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук, що відбувся у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, було подано 195 робіт з 50 ВНЗ країни. За результатами зовнішнього рецензування рекомендовано до захисту 114 робіт, а у захисті своїх робіт брали участь 59 студентів з 21 вишу.

Юридичний факультет КНУ представляли магістри Андрій Матат (науковий керівник – д.ю.н., доц. О. П. Васильченко) та Олександра Шрамова (науковий керівник – д.ю.н., проф. В. В. Костицький).

Так, на підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників конкурсу, Андрій Матат отримав диплом першого ступеню, а Олександра Шрамова – третього.  

Конкурс відбувається згідно з Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 202 від 21.02.2012 р. та на виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016/2017 н.р.» № 1266 від 20.10.2016 р.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024