Новини

 

Випуск «Вищої освіти і науки» № 1/2 (січень–лютий)

27.03.2017

Інформаційно-бібліографічний відділ Наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича запрошує науковців ознайомитися із новим випуском науково-аналітичного огляду «Вища освіта і наука» № 1/2 (січень–лютий) за 2017 рік.

Метою огляду є узагальнення інформації з питань реформування вищої школи і науки в Україні та за її межами, адаптації до інноваційних змін у сучасному глобалізованому світі в контексті входження України до європейського освітнього простору.

У виданні також представлено документи про творчу спадщину видатних діячів в науковій та освітній галузі України та зарубіжжя. Висвітлюється інформація щодо модернізації освітніх процесів у ВНЗ та наукових установах: історія, сучасний стан та перспективи розвитку. Окремий розділ вміщує видання, що стосуються діяльності бібліотек ВНЗ України та у світі. Цей покажчик репрезентує матеріали з поточних надходжень до фондів Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича: книги, періодичні видання та конференції.

З випуском уже можна ознайомитись на сайті бібліотеки за електронною адресою: http://www.library.univ.kiev.ua/ukr/bp/hs-files/hs-2017-1.pdf

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024