Новини

 

Тетяна Байдюк виграла Всеукраїнський конкурс з гідрометеорології

21.03.2017

15-17 березня 2017 року в Одеському державному екологічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Гідрометеорологія».

У ІІ тур науково-практичної конференції пройшли 22 студенти і магістри ВНЗ України – автори кращих наукових робіт, що були відібрані за результатами І етапу.

Кафедру метеорології та кліматології географічного факультету на цьому конкурсі представляла студентка ІV курсу Тетяна Байдюк із науковою роботою «Біокліматична характеристика міста Києва у літній період», науковий керівник – доцент Ольга Шевченко.

Робота Тетяни була схвально прийнята представниками конкурсної комісії. Дівчина отримала високі оцінки й у підсумку здобула перемогу.

Успіх Тетяни Байдюк є закономірним і заслуженим, адже, студентка спільно зі своїм науковим керівником вже не перший рік займається вивченням біоклімату урбанізованих територій. У своїх дослідженнях вони застосовують сучасні європейські підходи і методики, а ними отримані результати надруковані у фахових виданнях України.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024