Новини

 

По мовну практику і враження до Франції!

15.03.2017

 14 березня 2017 року в Головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася презентація програми Workin France для студентів, які хочуть під час літніх канікул удосконалити свої мовні навички з французької мови.

Адміністрування програми здійснює компанія CICEP, головний офіс якої розташований у місті Дніпро, а право на ведення підприємницької діяльності з працевлаштування студентів за кордоном є офіційно зареєстрованим.

Представник від CICEP Михайло Краснопьоров ознайомив присутніх із основними видами програм, а це, окрім згаданої Workin France, ще й Workin Germany, WorkandTravel USA, Курси англійської мови в Лондоні, Курси іспанської в Іспанії та Курси італійської в Італії.

Під час презентації учасники мали змогу розібратися зі всіма запропонованими можливостями й перспективами роботи у Франції упродовж канікул, що в цей час є в українських ВНЗ.

З’ясувавши базові умови участі у Workin France, на завершення презентації присутні мали можливість поставити представникові CICEP актуальні для кожного запитання або ж переглянути типові зразки договорів, що укладаються між CICEP та студентами-учасниками.

 

 Відділ академічної мобільності

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024