Новини

 

V олімпіада з математики КНУ для 4–6 класів

13.03.2017

10 березня 2017 року на факультеті комп'ютерних наук та кібернетики відбулося офіційне нагородження переможців другого етапу V олімпіади з математики Київського національного університету імені Тараса Шевченка для учнів 4-6 класів. Переможці отримали дипломи, цікаві призи і подарунки.

П’ятий рік поспіль під егідою Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводяться дві олімпіади з математики для учнів 4–6 класів. Для переважної більшості школярів – це були перші серйозні змагання. Саме тому олімпіада стала однією із довгоочікуваних подій.

Олімпіада проходила у два етапи. В першому етапі, що традиційно називається «Математична вишиванка», взяли участь близько 600 учасників. Для 200 переможців першого етапу був проведений другий етап, що цього року отримав назву «Vivat academia, vivant professоres».

Впевнені, що юні переможці вже надовго залучені до математичного олімпіадного руху і через декілька років стануть студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024