Новини

 

«День кар’єри» в Інституті журналістики

07.03.2017

Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка 1 березня відчинив свої двері можливостям для майбутнього працевлаштування студентів.

У перший день весни в Альма-матер журналістської освіти відбувся захід – День кар’єри, що організувала студентка 4 курсу спеціальності «реклама та зв’язки з громадськістю» Марія Березіна. Більше двадцяти поважних спікерів від топових компаній України та п’ять годин неймовірно цікавих майстер-класів наблизили студентів до мрії стати частиною успішної команди та отримати бажану роботу. Медіагіганти «1+1 media» та «StarLightMedia», журнали «Vogue» та «Cosmopolitan», компанія «Бурда Україна», beauty-компанія «L`oreal Україна», агентства «Young&Rubicam», «ADV Group» та «AGAMA communications», видавництва «Наш Формат», «Фоліо», «Самміт» і «Академія» та інші роботодавці розповідали про досвід роботи в їхніх компаніях та можливості працевлаштування для студентів, програми стажування,  актуальні аспекти роботи в медіа.

Ще за дві години до початку оголошених майстер-класів студенти прийшли до інституту, щоб мати змогу поспілкуватися з представниками роботодавців особисто, поставити важливі запитання, з’ясувати умови прийняття на стажування й отримати контакти. Для студентів була підготовлена насичена програма виступів спікерів. 

«Наразі успішне працевлаштування студентів і випускників є стратегічно важливим напрямом діяльності Інституту журналістики. Тому ми активно дослухаємося до думки наших колег-практиків та враховуємо їхні раціональні пропозиції для поліпшення освітнього процесу», – звернувся до учасників-роботодавців директор Інституту журналістики професор Володимир Різун.

Заряд натхнення на майбутнє, нові думки і сподівання, численні відгуки студентів у соціальних мережах, фотозвіти з події – такий результат  цього  незвичного навчального дня, що, безумовно, стане доброю традицією в ІЖ.

 

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024