Новини

 

День відкритих дверей на Хімічному факультеті

02.03.2017

25 лютого 2017 року на Хімічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшов День відкритих дверей.

Захід відвідали понад 60 учнів гімназій, ліцеїв і шкіл з Києва, Білої Церкви, Фастова, Черкас, Рівного, Нововолинська, Конотопа, Шостки, Переяслова-Хмельницького, Маріуполя.

Учасники ознайомилися зі структурою, навчальними програмами, науково-педагогічною діяльністю та міжнародним співробітництвом факультету. Декан факультету Юліан Воловенко наголосив, що фундаментальна підготовка майбутніх висококваліфікованих хіміків, що проводиться на хімічному факультеті, відповідає світовим вимогам. Навчальні програми загальних курсів і спецкурсів спрямовані на глибоке засвоєння теоретичних знань, а сучасне обладнання дозволяє поглиблювати практичні здобутки. Відвідувачі отримали довідкові матеріали про сучасні напрями підготовки.

Керівництво факультету наголосило, що брати участь в Олімпіаді для абітурієнтів можуть всі охочі – участь в заочному турі триває до 31 березня 2017 року, а очний тур відбудеться 22 квітня 2017 року.

Знайомство з факультетом школярі завершили екскурсією, завітавши до бібліотеки, навчальних та науково-дослідних лабораторій, де стали учасниками наукових експериментів.

Заходьте більш детальну інформацію на сайті http://www.chem.univ.kiev.ua/ та на сторінці в мережі https://www.facebook.com/chem.univ/.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024