Новини

 

Джозеф Віндспергер відвідав економічний факультет КНУ

22.02.2017

16-17 лютого 2017 року відбувся візит професора Віденського Університету, Президента Мережі університетів Центральної, Східної і Південно-Східної Європи з питань PhD програм) - Джозефа Віндспергера.

Організаторами візиту виступили кафедра економічної кібернетики та кафедра менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності економічного факультету КНУ за підтримки декана економічного факультету.

В рамках візиту відбулася зустріч з деканом економічного факультету д.е.н., професором В. Д. Базилевичем. На ній було порушено питання приєднання Київського національного університету імені Тараса Шевченка до Мережі університетів Центральної, Східної і Південно-Східної Європи (CESEEENet a PhDnetwork). Професор Д. Віндспергер ознайомився з сучасними науковими досягненнями й навчальними методиками викладачів економічного факультету.

Професор також зустрівся з представниками журі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент», які представляли регіональні ВНЗ України. На цьому зібранні обговорили сучасні тенденції та досягнення розвитку менеджменту. Професор Д. Віндспергер запросив усіх до співпраці.  

Гість з Відня зустрівся також з проректором з наукової роботи д.б.н., професором В. С.Мартинюком. Предметом розмови були питання обміну PhD студентами, проведення науково-дослідних семінарів та літніх шкіл, шляхи активізації науково-дослідного співробітництва.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024