Новини

 

Зимова школа «Психологія розвитку»

17.02.2017

На факультеті психології КНУ з 8 по 12 лютого 2017 року проходила зимова школа «Психологія розвитку».

Ініціатором і організатором якої виступила кафедра психології розвитку. Співорганізаторами були Київський Інститут інтуїтивної та раціональної психотерапії «Я» та Українська Асоціація психології освіти і розвитку.

У заходах зимової школи взяли участь студенти факультету психології, практичні психологи київських загальноосвітніх навчальних закладів та психологічних центрів – слухачі курсів підвищення кваліфікації в галузі психології.

Головною метою школи було створення професійно-соціалізуючого простору для особистісного й фахового зростання молодого спеціаліста та підвищення його кваліфікації.

 Школа працювала за п’ятьма напрямами: сучасна методологія психологічної допомоги у сфері людського розвитку, ігрові технології у роботі психолога, психологічне консультування подружніх пар, тренінг з економічної соціалізації та психологічна допомога дітям за методом В. Оклендер.

 Методологами та тренерами були викладачі кафедри психології розвитку КНУ професори О. І. Власова та К. Л. Мілютіна, доценти Т. М. Яблонська, Н. М. Булатевич і Н. М. Дембицька.

Дні навчання у зимовій школі пройшли в атмосфері плідної співпраці і співтворчості учасників цього пілотного проекту. По завершенні навчання випускники школи отримали Сертифікати, що засвідчили якість набутих знань та компетенцій.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024