Новини

 

Відбулося лютневе засідання Вченої ради КНУ

07.02.2017

6 лютого 2017 року голова Вченої ради КНУ Леонід Губерський провів друге у цьому році планове засідання ВР.

В основних питаннях порядку денного було заслухано і обговорено доповідь головного бухгалтера університету Валентини Денисенко «Основні фінансово-економічні показники діяльності Університету у 2016 році».

Начальник планово-фінансового відділу Ольга Білявська зробила доповідь «Про кошторис 2017 року Київського національного університету імені Тараса Шевченка».

Члени Вченої ради надали рекомендації і підтримали кандидатури на здобуття:

Премії імені Тараса Шевченка КНУ;

 Премій Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок;

стипендій Кабінету Міністрів для молодих учених у 2017 році;

Державної премії України в галузі науки і техніки 2017 року;

Державної премії України в галузі освіти 2017 року.

Відбулося також затвердження звітів стипендіатів Кабінету Міністрів України 2016 року. З цих питань доповів голова Постійної комісії Вченої ради професор Ігор Анісімов.

Проректор з наукової роботи КНУ Віктор Мартинюк ознайомив членів Вченої ради з результатами виконання у 2016 році науково-дослідних робіт, що фінансувалися за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.

 На засіданні було також затверджено кандидатури студентів Університету для призначення академічних стипендій, заснованих Президентом України, Верховною Радою, Кабінетом Міністрів (у тому числі іменних) за результатами зимової сесії на 2 семестр 2016/2017 навчального року. Доповів директор НМЦ ОНП Андрій Гожик.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024