Новини

 

Students vs Professors

26.12.2016

Найзапальніше інтелектуальне змагання семестру «Students vs Professors» 23 грудня зігріло емоціями всіх учасників цього заходу в КНУ. Дві команди, три раунди, чорні скриньки та змагання між капітанами інтригували впродовж усього дійства.

Організована з ініціативи СПУ подія стала справжнім шоу, і до останніх хвилин гри не було зрозуміло, за ким буде перемога.

На чолі з капітаном – студентом юридичного факультету Сергієм Горовенком – у першому раунді перемогла команда студентів «#Найкращі». Виявилося, що молодь краще знає, що таке голод і які особливості велосипедів. Однак вже у другому раунді команда викладачів «Шева Форева» під орудою проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Володимира Бугрова випередила суперника.

Усі учасники продемонстрували чудові знання. Це був не просто інтелектуальний поєдинок – важливу роль відігравали швидкість реакції, уважність та інтуїція. Однак траплялися питання, непосильні для обох команд.

Незважаючи на результати перших раундів, змагання капітанів остаточно перехилили терези на користь викладачів. Під гучні оплески капітану команди викладачів Володимиру Бугрову вручили кубок переможців. Студенти отримали подяки за участь, викладачі – дипломи.

Неперевершений гумор і чудові знання Володимира Бугрова зробили вечір незабутнім. Для відзначення активності студентської молоді проректор вручив подарунковий сертифікат на вивчення англійської мови капітану команди студентів Сергію Горовенку.

Вітаємо наших викладачів з перемогою та дякуємо командам за участь!
Сподіваємося, що такі заходи стануть чудовою традицією у КНУ.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024