Новини

 

«Муза філософії 2016» - Анастасія Стародубцева

23.12.2016

 

«Муза філософії 2016» -  Анастасія Стародубцева

 

20 грудня 2016 року в головному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка на філософському факультеті відбувся фінал конкурсу краси «Муза філософії 2016»


"
Kinder, Küche, Kirche" (нім. діти, кухня, церква) - саме таким стало гасло цьогорічної "Музи". Учасниці конкурсу піднімали питання стосовно ролі жінки у сучасному суспільстві. Жінка-священник, жінка-таксист, жінка-солдат та жінка-політик? Наші музи довели, що жінки можуть все.
Долаючи ще один стереотип
конкурсів краси, учасниці сміливо показали свою природну красу, не використовуючи макіяж під час однієї з фотосесій.
На сцені конкурсантки продемонстрували свою креативність. Зокрема своє знайомство із аудиторією дівчата розпочали у форматі реп-батлу. Далі було не менш захопююче - учасниці конкурсу поставали в образах незламних жінок (Клеопатра, княгиня Ольга, Роксолана, королева Вікторія, Геді Ламарр, Грейс Келі, Фріда Кало), а також на деякий час стали частиною фрік-кабаре. Традиційно, дівчата відповідали на доволі цікаві запитання, автором яких була Муза філософії 2011 та молодіжний делегат ООН - Уляна Автономова.Ми вітаємо нашу переможницю – Стародубцеву Анастасію, студентку 1 курсу напряму «політологія». За підсумками наших поважних журі, до якого вже традиційно ввійшли проректор з науково-педагогічної роботи Бугров Володимир Анатолійович та проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) Шамрай В’ячеслав Вікторович, Анастасія найкраще серед усіх учасниць проявила себе у концепції нашого конкурсу.

З гордістю продовжимо вболівати за нашу Музу філософії вже на університетському етапі конкурсу «Королева КНУ». Немає жодних сумнівів, що і в цьому році Анастасія продовжить традицію нашого факультету і здобуде призове місце.

                                                                                                                                                                                                                Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024