Новини

 

Турнір менеджерів-першокурсників – 2016!

22.12.2016

14 грудня 2016 р. на економічному факультеті в іменній аудиторії заслуженого професора Університету Д. М. Черваньова свій перший крок до професійного становлення здійснили першокурсники напряму підготовки «Менеджмент».

Студенти представили командні проекти про внесок всесвітньовідомих особистостей у становлення та розвиток менеджменту: Фредеріка Тейлора, Генрі Форда, Лі Якоки, Стіва Джобса.

Турнір першокурсників став логічним завершенням семестрового навчання студентів зі спецкурсу «Вступ до університетських студій», що його започаткувала завідувач кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Жилінська О.І.

Команда №1 представила внесок у теорію і практику батька наукового менеджменту Тейлора. Турнір було успішно розпочато під керівництвом антикризового менеджера  команди Гуцу Яна. Група презентувала базові аспекти системи наукових принципів підвищення продуктивності праці, що враховують унікальні особливості людської природи.

Команда №2, капітаном якої виступила Прилуцька Тетяна, ефектно представила свій виступ про батька автомобільної індустрії, американського промисловця і винахідника Генрі Форда. Учасники команди з усією відповідальністю підійшли до проекту, вразивши аудиторію єдністю корпоративного іміджу та яскравим злагодженим виступом.

Команда №3 під керівництвом Тугай Катерини представила одного з найвідоміших лідерів ділового світу – видатного менеджера автоіндустрії Лі Якоку. Учасники команди з захопленням розповіли історію сходження обдарованого менеджера від студента-стажера до керівника найбільшого в світі автогіганта.

Команда №4, яку очолив Бабенко Дмитро, представила засновника найвідомішої корпорації нашого часу Apple і Pixar, обдарованого інженера й геніального менеджера – Стіва Джобса. Група підготувала театралізований інтерактивний виступ за участю головного героя.

Турнір першокурсників оцінювало журі, до складу якого увійшли відомі та визнані в країні і світі вітчизняні економісти, випускники та студенти економічного факультету.

Перемогу у напружених змаганнях з відривом лише у п’ять балів здобула команда №2, набравши 232 бали із 240 можливих.

Особливий приз від капітана  однієї з команд минулорічного турніру – Подчерняєвої Вікторії –одержав менеджер команди №1 Гуцу Ян. Це золота флешка з логотипом компанії, що традиційно переходить від покоління до покоління студентів-менеджерів, починаючи з випускника ЕФ 2001 р., кандидата економічних наук, керівника економічного управління відомої української компанії «МолодьСпортЛото» Денисенко А.А.

Всі члени журі відзначили, що традиція проведення командних турнірів активізує науково-пізнавальну діяльність студентів, створює позитивну мотивацію до навчання та опанування професійною компетентністю.

Завідувач кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності О.І. Жилінська наголосила на тому, що в іменній аудиторії заслуженого професора Університету Д.М. Черваньова, який ініціював і втілив запровадження на ЕФ підготовки фахівців з напряму «Менеджмент», спадковість університетських традицій є неперервною.

Успіхів Вам – нове покоління студентів-менеджерів економічного факультету!

 

Кафедра менеджменту

інноваційної та інвестиційної діяльності

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024