Новини

 

День відкритих дверей на Хімічному факультеті

20.12.2016

16 Грудня 2016 року на Хімічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся День відкритих дверей.

Понад 60 учнів гімназій, ліцеїв та шкіл міста Києва відвідали цей захід. Учасники ознайомилися зі структурою, навчальними програмами, науково-педагогічною діяльністю і міжнародним співробітництвом факультету.

Заступник декана з навчальної роботи Вадим Павленко наголосив, що фундаментальна підготовка майбутніх висококваліфікованих хіміків, яка проходить на хімічному факультеті, відповідає світовим вимогам. Навчальні програми загальних курсів і спецкурсів спрямовані на глибоке засвоєння теоретичних знань, а сучасне обладнання дозволяє поглиблювати практичні здобутки.

Представники Ради молодих вчених факультету зруйнували міфи про хімічний факультет, а Студентський парламент розповів про своє життя та дозвілля. Відвідувачі отримали довідкові матеріали про сучасні напрями підготовки, завітали до бібліотеки, навчальних та науково-дослідних лабораторій та стали учасниками наукових експериментів.

Більш детальну інформацію про хімічний факультет читайте на сайті та facebook-сторінці факультету.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024