Новини

 

Олесю Наумовську нагороджено медаллю 28-ої Окремої механізованої бригади «За службу»

14.12.2016

2 грудня 2016 року доцента кафедри фольклористики Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олесю Владиславівну Наумовську було нагороджено медаллю 28-ої Окремої механізованої бригади «За службу».

Олеся Владиславівна – активна волонтерка, учасниця Євромайдану і Революції Гідності, непересічна і самовіддана особистість, взірець витримки і сили.

Допомагати українському війську вона почала ще у 2014 році. У той час у стінах Інституту філології Олеся Владиславівна розгорнула акцію із плетіння маскувальних сіток, до якої кожен охочий міг долучитися. Готувала сухарі, консервацію, різні смаколики і передавала їх у зону АТО. Навколо її діяльності почали гуртуватися викладачі і студенти, заручившись підтримкою яких, воякам на Схід було відправлено теплий одяг і навіть техніку.

За волонтерську роботу Олесю Наумовську було відзначено Подякою Ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Губерського Л.В., Подякою керівника Благодійної організації «Фонд підтримки добровольців» Парубія А.В., Подякою командування 72-ої Окремої механізованої бригади, Подякою ГО «Самооборона Майдану», Грамотою керівництва бригадної артилерійської групи військової частини польова пошта В0095, Грамотою від командування та особового складу 72-ої Окремої механізованої бригади, Грамотою від командування та особового складу 1-го Гаубичного дивізіону 28-ої Окремої механізованої бригади.

Шевченків університет безмежно пишається Олесею Владиславівною!

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024