Новини

 

Лекція з основ венчурного інвестування від Леонарда Грайвера

07.12.2016

За ініціативи кафедри господарського права юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка та Наукового парку (Центр інноваційного підприємництва «Каліфорнія в Україні») 6 грудня 2016 року пройшла зустріч студентів із Леонардом Грайвером, провідним американським юристом в галузі стартапів та венчурного капіталу.

Леонард Грайвер – керуючий партнер відділення юридичної фірми Greeenberg, Whitcombe & Takeuchi LLP в Кремнієвій долині (США), керівник практики в сфері прямих і венчурних інвестицій. Уродженець м. Києва, Леонід Грайвер отримав диплом Каліфорнійського університету (Лос-Анджелес) і ступінь доктора права.

Компанія Greenberg, Whitcombe & Takeuchi спеціалізується в сфері корпоративного права та юридичної підтримки інвестиційних проектів. Її основні представництва розташовані в Лос-Анджелесі і Кремнієвій долині. Леонард Грайвер представляє інтереси інвестиційних фондів, підприємців та високотехнологічних компаній у різних галузях, включаючи виробництво медичного обладнання, програмного забезпечення, медико-санітарних товарів, інформаційних технологій і джерел альтернативної енергії. Він часто виступає з доповідями на теми, що стосуються венчурного фінансування та міжнародного права. Він також працює в ряді консультативних рад і є одним із засновників Колегії адвокатів зі Східної Європи.

У рамках заходу пан Грайвер прочитав лекцію з основ венчурного інвестування, де висвітлив ключові правові проблеми і тенденції розвитку венчурної індустрії в США та Україні. Його виступ викликав гарячий інтерес аудиторії та численні запитання.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024