Новини

 

Data Science Hackathon: eHealth + eData(eGov)

07.12.2016

10 грудня о 10:00 на факультеті комп'ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться масштабна ІТ-подія – Data Science Hackathon: eHealth + eData(eGov). Подія пройде у рамках міжнародної конференції Taapsd'2016 Conference (TAAPSD) і як реалізація ініціативи «Hour Of Code», що приурочена до Computer Science Education Week та під егідою Code.org та ACM - Association for Computing Machinery.

Data Science Hackathon: eHealth + eData(eGov) має на меті створення прототипу системи/продукту у зазначених напрямках хакатону і його презентація потенційним інвесторам і журі; надання платформи для ефективного обміну досвідом і навчання методам Data Science та опанування техніками Machine Learning через вирішення практичних завдань; поглиблене розуміння засобів і меж застосування методів Data Science та інструментів Machine Learning для обробки даних і видобування нової корисної інформації; підвищення обізнаності учасників у галузі Data Science; популяризація комп’ютерних наук і наукомістких проектів у сфері обробки даних. 

У заході візьмуть участь провідні експерти у галузях кардіології, бізнесу, маркетингу, фахівці Data Science, Machine Learning, wearable hardware, представники державних установ (ВНЗ, НАН України та дослідницьких організацій), Infosoft Global Ltd, Samsung Electronics. 

Реєстрація обов’язкова https://goo.gl/forms/k1aEHpOmr0mWaCVw2

Організаторифакультет комп’ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса ШевченкаACM Ukrainian Chapter.

Адреса:

проспект Академіка Глушкова, 4-Д, 
корпус факультету комп’ютерних наук та кібернетики,
 
ауд. 25 (Читацька зала, «Читалка»).

Деталі за посиланням.

Hack’n’roll it!

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024