Новини

 

Зустріч топ-менеджменту КНУ з виконавчим директором компанії Thomson Reuters

05.12.2016

2 грудня 2016 року, за ініціативи ректора КНУ Леоніда Губерського, в Головному навчальному корпусі відбулася зустріч топ-менеджменту Університету з виконавчим директором компанії Thomson Reuters в Україні та Білорусі Олегом Сябренком та його колегою Павлом Касьяновим.

На ній обговорювалося питання щодо розробки стратегії наукового розвитку КНУ імені Тараса Шевченка засобами наукометричних баз даних Web of Science та InCites, як концептуальної моделі інноваційної трансформації української науки.

Під час зустрічі, Олег Сябренко та Павло Касьянов представили технологічні можливості інструментарію Web of Science та InCites в контексті його використання для формування стратегії наукового розвитку, наголосивши на тому, що якісне планування можливо здійснювати в наслідок якісного аналізу, вибудовування пріоритетної складової такого планування та залучення усього загалу наукової спільноти Університету.

Присутні на зустрічі декани та заступники деканів з наукової роботи, активно включилися в роботу і захід проходив під акомпанемент запитань і конструктивних відповідей. До обговорення долучилися всі учасники зустрічі.

В результаті обговорення та професійного діалогу, Олег Сябренко виступив з пропозицією створити робочу групу з безпосередньої розробки такої стратегії та запропонував повний супровід і допомогу щодо підготовки аналітичної складової з боку Thomson Reuters.

Учасники зустрічі подякували представникам компанії Thomson Reuters та організаторам Службі інформаційного моніторингу Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича та директору бібліотеки Олегу Сербіну, з проханням продовжити проведення подібних заходів для глибшого опанування інструментарію Web of Science та InCites в контексті формування стратегії наукового розвитку Університету.

 Фото Тетяни Воротняк

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024