Новини

 

Концерт творчого колективу ВІКНУ на передовій

01.12.2016

Творчий колектив Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка дав концерт на передовій, щоб підняти бойовий дух у підрозділах, які виконують завдання в районі проведення АТО.

Артисти передали військовослужбовцям листи від дітей, які дякували їм за захист Батьківщини від російських окупантів та зустрілись із випускниками навчального закладу.

– Мені такі зустрічі дуже подобаються. По-перше, це дуже «розряджає» обстановку. А по-друге – дає ще більше натхнення, щоб захищати свою державу, тому що ми всі її любимо. Ми будемо стояти до останнього, поки не виженемо останнього ворога з нашої землі, – розповідає старший снайпер-розвідник Дмитро.

Антитерористична операція на сході України триває вже понад два роки, тож багато захисників давно не бачили своїх сімей, тому керівництво силових відомств підтримує їх бойовий дух.

Гарний настрій потрібен бійцям в АТО так само, як і добра зброя. Отож, щоб розважити наших воїнів до зони проведення антитерористичної операції з концертним туром вирушила наша група, зазначив військовий диригент ВІКНУ майор Юрій Копач.

Варто зазначити, що оркестр Військового інституту є постійним учасником культурно-мистецьких турів у районі проведення АТО, а творчий колектив вже готує Різдвяну виставу.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024