Новини

 

КНУ та ГО «Електронна демократія» підписали Меморандум

01.12.2016

1 грудня 2016 року ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський та Голова Громадської організації “Електронна демократія” підписали Меморандум про співпрацю.

За словами Леоніда Губерського Меморандум підписано з метою сприяти консолідації зусиль задля розвитку та впровадження кращих практик електронної демократії. А також для моніторингу та збільшення прозорості й сприяння роботі органів студентського самоврядування та інших форм діяльності студентів (курсантів).

Відповідно до Меморандуму КНУ та ГО “Електронна демократія”  розвиватимуть взаємовигідне та довгострокове співробітництво, спрямоване на досягнення своїх статутних цілей та мети Меморандуму. Сторони співпрацюватимуть для розвитку і впровадження передового світового досвіду електронного врядування, електронного голосування, електронних петицій, систем електронного документообігу.

У підписанні Меморандуму взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи КНУ В’ячеслав Шамрай, голова Студентського парламенту Тетяна Федорчук, голова ЦВК студентів (курсантів) КНУ Юлія Корзенюк.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024