Новини

 

Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє

30.11.2016

У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка пройшла ХII Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє» присвячена пам’яті доктора технічних наук, професора генерал-лейтенанта Жукова Сергія Анатолійовича. Сергій Анатолійович стояв біля витоків створення сучасної системи української військової освіти та ВІКНУ.

Під час відкриття конференції начальник інституту, кандидат філологічних наук, професор генерал-майор Віктор Балабін розповів про свого наставника та здобутки Військового інституту.

Перед учасниками конференції також вступили проректор КНУ імені Тараса Шевченка професор Петро Бех і генерал-майор у відставці Юрій Прокоф’єв, народний депутат України Павло Кишкар, який говорив про тенденції розвитку законодавства воєнної сфери в період агресії РФ на сході України.

Начальник відділу наукових досліджень військово-технічних розробок – заступник начальника науково-дослідного центру, кандидат технічних наук, доцент підполковник Ігор Пампуха розповів про впровадження сучасних технологій у сектор безпеки та оборони. Темою виступу доцента кафедри військової журналістики Романа Савчука став досвід створення нової парадигми підготовки військових журналістів та спеціалістів із комунікаційно-контентної безпеки.

Питання подальшого розвитку військової освіти і науки учасники конференції розглядали під час секційної роботи конференції згідно з проблемно-тематичними напрямками.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024