Новини

 

Презентація нового випуску часопису «СВОЄ» «Легка нестерпність (тож)самості»

29.11.2016

25 листопада 2016 року, в рамках ІX Всеукраїнської конференції з міжнародною участю студентів та молодих науковців «Соціологія та сучасні соціальні трансформації», відбулась презентація нового випуску Всеукраїнського соціологічного часопису «СВОЄ» «Легка нестерпність (тож)самості».

«СВОЄ» – незалежний всеукраїнський часопис студентів-соціологів, який має на меті створити простір для творчого зростання, пошуку та згуртування молодих соціологів із усієї країни.

Видання створене для сприяння комунікації в середовищі соціальних науковців та здолання міждисциплінарних розламів, започатковане студентами факультету соціології КНУ в 2010 році. Перший номер вийшов під назвою «Студентська газета факультету соціології». Пізніше змінювалася на «Sociatis Viribus: Студентська газета факультету соціології», «SV: Студентська газета факультету соціології» та «SVоє: Студентське видання соціологів». У 2014 році видання вийшло у загальнонаціональний формат під назвою «СВОЄ».

До 10 грудня 2016 року редакція проводить підбір матеріалів до нового випуску з тематики: «Влада. Насильство. Конфлікт».

Маєте можливість надіслати:

– дослідницькі статті, в яких із залученням емпіричних даних автори аналізують актуальні проблеми, близькі до теми випуску (стиль статей – науково-популярний);

– рецензії на нещодавно опубліковані книжки українських та перекладених західних авторів (редакція може потенційним рецензентам радити книги для огляду);

– переклади публіцистичних та аналітичних статей іноземних соціологів, дотичних до теми випуску;

– матеріали (статті, есеї), присвячені проблемам української соціологічної освіти, науки та фахової спільноти.

Ваші пропозиції, ідеї та питання просимо надсилати на пошту редакції: svoye.magazine@gmail.com

Вимоги до матеріалів: текст статті/есею не більше 20000 знаків; текст рецензії не більше 10000 знаків. У разі пропозиції зображень для оформлення (графіків, діаграм, графів), розмір повинен бути не менше 1200 пікселів (з меншої сторони).

Публікація тексту не передбачає виплати гонорару.

«СВОЄ» публікується в електронному та друкованому форматах. 

Сторінки часопису покликані слугувати форумом для свіжого й гострого осмислення соціології, освіти й науки, а також загальніших проблем суспільства і студентства.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024