Новини

 

Географи розширюють співробітництво з ВНЗ США

28.11.2016

 24 листопада 2016 року на географічному факультеті пройшов міжнародний круглий стіл на тему: «Подвійні міжнародні PhD програми: виклики та перспективи» за участі пані Наталі Великової - професора винного маркетингу, заступника директора Техаського інституту винних маркетингових досліджень, викладача кафедри управління готельним бізнесом та роздрібної торгівлі Техаського Технологічного університету та професорсько-викладацького складу кафедри географії України та кафедри країнознавства і туризму.

 Було проведено презентацію PhD програм географічного факультету, ознайомлення з досвідом  ВНЗ США з реалізації  PhD програм  за напрямком «Туризм»,  обговорені організаційні питання створення  спільних PhD програм.

У межах міжнародного круглого столу професор Наталя Великова провела майстер клас для аспірантів та молодих науковців географічного факультету з  теорії та практики міжнародних наукових публікацій у таких престижних  журналах,  як  Journal of Travel Research, Journal of Consumer Marketing, Journal of Travel and Tourism Marketing, International Journal of Wine Business Research.

За результатами  круглого столу  розроблено проект Меморандуму про співробітництво між географічним факультетом КНУ імені Тараса Шевченка,  Техаським Технологічним університетом та Техаським інститутом винних маркетингових досліджень  за основними напрямками:

1. Розвиток академічної мобільності  професорсько-викладацького складу у межах  академічної ініціативи «запрошений професор».

2. Розвиток та підтримка академічної мобільності для PhD студентів.

3. Організація спільних наукових заходів.

4. Спільна проектна діяльність у межах міжнародних та національних програм (Горизонт 2020, Еразмус+ та інших).

5. Формування спільної дослідницької групи у межах лабораторії геоінформатики, рекреації та туризму  з метою розробки спільної магістерської програми подвійного дипломування спеціалізації «Еногастрономічний туризм» та спільної програми PhD за напрямком «Туризм».

Прес-центр

    

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024