Новини

 

Інформаційна лекція «Система або життя дітей?»

18.11.2016

23 листопада о 13:00 у Червоному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка пройде інформаційна лекція «Система або життя дітей?».

Спікерами виступлять член правління Благодійного фонду «Таблеточки» Ірина Литовченко та представник Юридичного бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Вікторія Подворчанська. Під час зустрічі слухачі зможуть дізнатися про особливості роботи благодійних фондів та їх ролі у впровадженні реформ в Україні.

Особлива увага буде приділена результатам роботи та перемогам фонду, а саме: прийняття законів про SMS-благодійництво в Україні, поновлення будівництва нового корпусу в НДСЛ «ОХМАТДИТ», відкритий доступ до відділень інтенсивної терапії тощо.

«5 років тому «Таблеточки» починали з адресної допомоги діткам з онкологічними хворобами, а сьогодні здатні впроваджувати системні зміни в країні. Ми хочемо поділитися своїми навичками та вмінням із студентами, адже вони продовжуватимуть змінювати життя українців на краще. Це найкраща інвестиція у майбутнє» – ділиться Ірина Литовченко.

Присутні зможуть не лише винести практичні знання, які допоможуть їм змінювати світ на краще та вирішувати гострі проблеми, які стоять на сьогоднішній день перед пересічними громадянами України, а й долучитися до доброї справи зробивши благодійний внесок.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024