Новини

 

В КНУ розпочалася Спартакіада з волейболу

08.11.2016

7 листопада в Навчально-спортивному комплексі університету розпочалися змагання Спартакіади КНУ імені Тараса Шевченка з волейболу серед збірних команд юнаків.

Перший день змагань подарував глядачам цікаві і захоплюючі ігри. Найемоційнішою була гра між збірними командами географічного факультету і факультету комп'ютерних наук та кібернетики, в якій перемогу з рахунком 2:1 святкували географи.

 Напруженою, проте знову переможною для географів, стала гра з командою економічного факультету (2:1). Результати інших зустрічей такі:  економічний факультет - факультет комп'ютерних наук та кібернетики – 1:2, географічний факультет-ІМВ – 2:0, факультет комп'ютерних наук та кібернетики-ІМВ – 2:0.

Цього ж вечора відбулися й ігри збірних команд університету з волейболу. Чоловіча збірна в рамках Чемпіонату Столичної Ліги з класичного волейболу зустрічалася з командою «КІЙ-97», де здобула перемогу з рахунком 3:0.

 А в змаганнях з волейболу серед збірних команд студентів (жінки) ВНЗ ІІІ-ІV р.а., що розташовані на території Голосіївського району м. Києва., нашим дівчатам протистояла команда НУБіП України, в грі з якими команда університету взяла гору з рахунком 2:0.

Тож, вітаємо наших спортсменів і вболіваймо на наступних іграх!

 

Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024