Новини

 

Відзначення Дня економічного факультету

01.11.2016

27 жовтня у стінах економічного факультету панувала особлива та натхненна атмосфера, що змушувала студентів з нетерпінням чекати на закінчення пар, щоб не запізнитися на урочистий концерт з нагоди 72-ої річниці нашого славетного економічного факультету.

Впродовж свята велика факультетська сім’я мала нагоду насолодитися повною мірою розмаїттям захоплюючих виступів: номерами від усіх творчих студій  економічного факультету, талановитими постановками та виступами наших викладачів, запальним номером від іноземних студентів, а також живою музикою та навіть поезією, присвяченою “факультету-імениннику”. Свято організували Студентський Парламент та Профбюро Економічного факультету за підтримки декана – Віктора Дмитровича Базилевича.

Промова декана стала одночасно святковим привітанням і підбиттям підсумків за рік плідної праці у стінах альма-матері. Він також вручив грамоту як найкращому кураторові 2015-16 навчального року, к.е.н. доценту кафедри страхування та ризик-менеджменту Світлані Березіній

Веселий настрій святу задали учасники вокальної студії. До святкового дійства  приєдналися з виступом-сюрпризом іноземні студенти. Запалили почуття глядачів викладач кафедри «Фінанси» - Ірина Івахненко та аспіранти економічного факультету Олександр Красильник та  Анна Єгорова, котрі виступили з народним танцем «Яків».

Не забули привітати обраний факультет і першокурсники, які хоч і провчилися тут лише два місяці, цілком прониклися не лише атмосферою академізму, а й загальним  творчим натхненням, що панує на факультеті.

Тож всі наступні виступи факультетських талантів, а їх на економічному дуже багато, зробили 72-ий День економічного факультету дивовижно яскравим, теплим і неймовірно домашнім. Адже факультет і є для всіх рідним домом, а  для причетних до його доброї слави – родиною.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024