Новини

 

Енергія лідерства від Павла Шеремети

27.10.2016

У Business-Leader School KNU - Школі лідерства та підприємництва Наукового парку «Київський університет імені Тараса Шевченка» - Павло Шеремета прочитав лекцію «Співвідповідальність задля спільного прориву».

25 жовтня керівник Школи управління Українського католицького університету, Міністр економічного розвитку та торгівлі України (2014 р.), засновник Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS) Павло Шеремета ділився власним досвідом, заряджав енергією та надихав усіх присутніх на зустрічі.

З перших хвилин слухачі лекції стали учасниками «інтерактивної розмови». Вести діалог – дізнаватися, чим зацікавлені студенти, та відповідати на їх питання, на думку Павла Шеремети, найкращий формат спілкування. Учасники школи обговорювали актуальні питання, аналізували та співставляли отриману інформацію, розв’язували протиріччя та шукали ресурси – для себе і країни. «Google – це хороший помічник, але він не допоможе у вирішенні всіх ситуацій. Відкривайтесь, розкривайтесь, знайомтесь!» – порадив спікер. Павло Шеремета говорив про те, що сучасне лідерство – це мережа й енергія, в основі яких принцип «Give&Take» («віддавайте та отримуйте»). Лекція нікого не залишила байдужим, і головне – стала потужним імпульсом до змін та звершень.

Зі словами вдячності до спікера та анонсом Фестивалю інновацій, що відбудеться в КНУ 16-18 листопада цього року, звернулися проректор із наукової роботи Віктор Мартинюк та керівник Наукового парку КНУ Віталій Чернюк.

Дякуємо пану Шереметі за надихаючу зустріч, за дві надзвичайно ефективні години переосмислення себе і своїх дій, за мотивацію змінюватися, рости, творити, втілювати та досягати!

Запрошуємо всіх бажаючих на лекції, тренінги та майстер-класи Business-Leader School KNU, детальна інформація про заходи Школи у групі Facebook. 

Центр комунікацій

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024