Новини

 

Завершилася конференція “Електроніка та прикладна фізика”

24.10.2016

На факультеті радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем 19-21 жовтня 2016 року працювала ХІІ міжнародна наукова конференція “Електроніка та прикладна фізика”.

19 жовтня пройшли засідання секцій «Поляриметрія: теорія та застосування», «Медична фізика» та «Фізика напівпровідників і діелектриків. Напівпровідникові пристрої», а також науково-технічний семінар за участю міжнародних та українських компаній “Melexis”, “Huawei” та “Help Micro”.

 20 жовтня відбулося пленарне засідання, на якому запрошені прочитали лекції:

М. В. Стріха, доктор фіз.-мат. наук, професор КНУ, головний науковий співробітник Інституту фізики напівпровідників НАН України, заступник міністра освіти і науки України з питань науки: «Узагальнена модель електронного транспорту Ландауера – Датти – Лундстрома: застосування до нанофізики»;

 Д. Д. Шека, доктор фіз.-мат. наук, професор КНУ: «Ефекти кривини в магнітних нанодротах і наноплівках».

Презентації лекцій виставлені на сайті конференції за адресами http://aphys.rpd.knu.ua/invited-lecture-2016-maksym-strikha/

 ">http://aphys.rpd.knu.ua/invited-lecture-2016-maksym-strikha/

Крім того, відбулися засідання секцій «Лазерна фізика та оптоелектроніка», «Фізика магнетизму» та «Фізика поверхні, нано- та мікроелектроніка».

 21 жовтня пройшли засідання секцій «Комп’ютерна інженерія», «Фізика плазми» та «Радіоелектроніка та телекомунікації».

 У збірник праць конференції увійшло 126 доповідей, представлених науковцями 8 країн. Серед авторів – представники університетів, академічних установ, науково-виробничих підприємств та фірм.

 

 Ігор Анісімов, голова оргкомітету

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024