Новини

 

Битва юристів-першокурсників за звання "Найкраща група"

26.09.2006
Новоспечені студенти юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка виборювали звання найкращих. Шістнадцять груп першого курсу змагались між собою у конкурсі “Моя прекрасна група”, який відбувся 25 вересня 2006 року в актовій залі головного університетського конкурсу.

Спостерігаючи за дійством на сцені, я щиро співчувала членам журі. Вибирати найкращих з найкращих – завдання не з легких. Виступ кожної групи був по-своєму гарним, оригінальним, ефектним. Деякі мали сатиричний характер, деякі – повчальний. Чого тільки не робили студенти аби довести, що саме їхня група найкраща. Співали, танцювали, грали на баяні, демонстрували акторські здібності, розігруючи епізоди допиту підсудних, засідання суду, першого семінарського заняття, вступних іспитів... Словом, всього й не переповіш. Тож, нікого не здивувало, що після оголошення результатів замість одного переможця виявилось два – 8 і 2 групи. Та кубок один. Тому ведучі попросили зал своїми оплесками вибрати кращих. Прослуховувати зал довелося двічі. Тоді всім стало зрозуміло, що перемогла 2 група.

Минулорічні переможці 13 група, що правда тепер уже другого курсу, передали кубок студентам другої групи першого курсу. А подарунок від профспілки – поїздка в Умань.


Фотогалерея


Наступні >>




Тетяна Воротняк Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024