Новини

 

Відбулася зустріч фінансового аналітика Сенді Джадейджа з студентами-економістами

19.10.2016

 17 жовтня економічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка відвідав  фінансовий аналітик та практик,  головний стратег ринків для Master Trading Strategies – Сенді Джадейджа (Sandy Jadeja). Він входить в ТОП-50 найвпливовіших аналітиків Forex та CFD.

З 2005 року Сенді Джадейджа підтверджує звання висококваліфікованого фінансового експерта, який, аналізуючи величезні масиви даних, розробляє найточніші прогнози поведінки глобальних ринків. Аналітичні матеріали Сенді Джадейджу регулярно з’являються у таких впливових виданнях як «The Financial Times «The Telegraph», «Barron», «The Australian Financial Journal», «Dow Jones News», «China Business Daily», «The International Business Time»  та інформаційній агенції «Reuters». Як біржовий аналітик, пан Джадейджа бере участь у щотижневих економічних програмах на телеканалах ВВС, CNBC, Cantos TV, Asset TV. Його запрошують з лекціями на світові економічні форуми в Європі, Америці, Близькому Сході та Азії.

Виступаючи перед студентами економічного факультету, Сенді Джадейджа поділився своїми аналітичними спостереженнями щодо сучасних тенденцій розвитку фінансового ринку та трейдингу, окреслив деякі фінансові прогностичні перспективи. По завершенні лекції він детально відповідав на численні запитання студентів економічного факультету стосовно сфери трейдингу криптовалютами, значення фундаментального та технічного аналізу в прогнозуванні, розвитку штучного інтелекту для обробки великого обсягу фінансових даних, перспектив використання інформаційних технологій в економічному прогнозуванні, тощо.

Пан Джадейджа анонсував запуск програми з підготовки фінансових аналітиків в Україні. Наприкінці зустрічі Сенді Джадейджа  зазначив,  що наші студенти обізнані у сучасних економічних процесах, вміють аргументовано дискутувати на складні економічні  теми та   мають високий рівень володіння англійською мовою.

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024