Новини

 

Відкриття Школи лідерства та підприємництва КНУ

29.09.2016

У Київському університеті 27 вересня відбулося відкриття Школи лідерства та підприємництва (Business-Leader School KNU).

Спеціальним гостем заходу став Ігор Шойфот – інвестор, член правління, акціонер у більш ніж 50-ти стартапах із загальною оцінкою вартості в 1 млрд. доларів, засновник та співзасновник кількох успішних стартапів; його статті та інтерв’ю опубліковані в The Wall Street Journal, Forbes, Venture Beat, Entrepreneur Magazine, CIO Magazine та в інших провідних виданнях. 

Лекція Ігора Шойфота, сповнена великою кількістю яскравих життєвих прикладів розвитку великих проектів, не залишила байдужим нікого з учасників, та стала чудовим мотиватором подальшого особистісного та професійного удосконалення, приводом серйозно задуматись над постановкою мети щодо втілення власного інноваційного проекту чи стартапу.

Із вітальним словом до учасників звернувся Віталій Чернюк – керівник Наукового парку КНУ, за підтримки якого і діє Школа лідерства та підприємництва.

Своїм досвідом організації соціальних та освітніх проектів поділилась із учасниками  Ірина Жданова – Генеральний директор в Фонді «Відкрита політика», засновниця Міжнародної зеленої школи. Про свій стартап, що народився саме в стінах Київського національного університету імені Тараса Шевченка, розказав  Евгеній Мележик – нині керівник найбільшої на теренах СНГ соціальної наукової мережі (Scientific Social Community).

Про організацію роботи Business-Leader School KNU, програму заходів, цілі та завдання розказав координатор та тренер школи  Володимир Зубченко, співробітник кафедри теорії ймовірностей, статистики та актуарної математики, Голова Ради молодих вчених механіко-математичного факультету.

Перше заняття школи – вже цієї неділі, початок об 11:30.

Спеціальний гість ввідної лекції – Тимофій Милованов – президент Київської школи економіки, професор економіки Піттсбурзького університету (США). Також перед учасниками виступить Андрій Селезньов – розробник мобільного додатку Petiole, фіналіст GistTechI 2015, номінант шорт-листа top-20 гарячих стартапів 2015 за версією CNBC. Учасників чекає тренінг та історія успіху одного із стартапів, який народився в Київському університеті.

Місце проведення – Інформаційно-обчислювальний сектор, ауд. 104 (вхід зі зворотного боку факультету Кібернетики)

Долучитись до школи ще не пізно, реєстрація – за посиланням.

Заняття безкоштовні та проходять у формі майстер-класів, тренінгів і семінарів.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024