Новини

 

Відкрито оновлену аудиторію №1

28.09.2016

 27 вересня в корпусі факультету комп’ютерних наук і кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка за адресою Проспект Глушкова 4д відкрито для користування практично реконструйовану аудиторію №1.

 Студенти, які складали літню сесію, бачили початок роботи в досить непривабливому, недостатньо освітленому і досить прохолодному приміщенні. І ось у вересні будівельники доповіли про завершення робіт.

Сучасне ошатне приміщення, оснащене всім необхідним для проведення не лише лекцій, а й конференцій, круглих столів, зборів та інших заходів для факультетів, що географічно знаходяться на Проспекті Глушкова, вміщає 220 людей.  Велику аудиторію утеплено, оснащено кондиціонерами, радіотехнікою, екраном для демонстрації ілюстративного матеріалу, мікрофонами та іншими технічними засобами.

Ректор університету Леонід Губерський особисто перевірив якість робіт, зручність меблів, функціонування техніки. Він привітав присутніх з гарною для університету подією, подякував будівельникам за якісну і оперативну роботу та наголосив, що, звісно, одна така аудиторія не задовольнить усіх потреб факультетів Південного кампусу КНУ, але це лише початок і будемо рухатися у цьому напрямку далі. Ректор також повідомив, що оновлення аудиторії №1 обійшлося у 4 млн. гривень: 2 мільйони сплатили спонсори, за що ми їм дуже вдячні, а 2 млн. – університет.

На часі вирішення проблеми утеплення корпусів факультетів на Проспекті Глушкова і саме цій проблемі зараз приділяється найбільша увага. Є надія на її позитивне вирішення вже невдовзі.

   Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024