Новини

 

Tetrix – місце в IT cаме для тебе!

27.09.2016

Робота у сфері інформаційних технологій – свідомий крок до успішного майбутнього. Неабиякий інтерес студентів та абітурієнтів до працевлаштування та саморозвитку у сфері ІТ допомогли створити Сектору працевлаштування КНУ захід нового формату – фестиваль «Tetrix».

Мета фестивалю: допомогти всім охочим знайти своє місце у сфері інформаційних технологій, поспілкуватися з найбільшими роботодавцями України та ІТ-компаніями, а також спробувати свої сили в інтелектуальних іграх, взяти участь у кіберспортивному турнірі, дізнатися багато нової та корисної інформації від запрошених гостей, експертів на ІТ-лекторії. Компанії-роботодавці матимуть можливість знайти молодих перспективних працівників із числа студентів, випускників та аспірантів провідного вищого навчального закладу.

Все це та багато іншого чекає відвідувачів 6 – 7 жовтня, за адресою: пр. Академіка Глушкова, 4д, у приміщеннях факультетів комп’ютерних наук і кібернетики та радіофізики, електроніки та комп'ютерних систем.

Вхід для студентів, випускників та аспірантів КНУ імені Тараса Шевченка, а також інших вищих навчальних закладів вільний.

Заявки на участь у заході приймаються до 2 жовтня за вказаною формою.  

Слідкувати за оновленнями, дізнаватися головні новини та пройти реєстрацію на фестиваль можна, завітавши на сторінки у соціальних мережах: facebookinstagramtwitter.

Не чекай змін – змінюйся  разом з Tetrix-фест!

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024