Новини

 

Факультет психології в програмах Еразмус Плюс

19.09.2016

На початку нового 2016/17 н. р. факультет психології КНУ спільно з європейськими партнерами отримав гранти від програми Еразмус Плюс на навчання бакалаврів, магістрів та аспірантів, а також на викладання та стажування представників професорсько-викладацького складу в ряді університетів.  А саме в Новіа університеті прикладних наук (м. Вааса, Фінляндія), університеті м. Печ (Угорщина) та віднедавна – в Масариковому університеті (м. Брно, Чехія).

Факультет психології ініціював укладення двосторонніх Еразмус угод між КНУ імені Тараса Шевченка та цими європейськими університетами.

В межах укладених угод 10 студентів бакалаврату зможуть навчатися в Новіа університеті протягом семестру у найближчі два роки, а також 6 викладачів презентують свої курси фінським студентам.

 Двоє викладачів факультету – професор Олена Чуйко і доцент Олег Соснюк – отрималифінансування для участі у Міжнародному тижні університетських викладачів для проходження навчання з організації віртуальної освіти та проектної діяльності, який відбудеться у м. Рейсборг (Фінляндія).

Дві студентки магістратури спеціальності «Психологія» – Карина Малець і Тетяна Бєлікова– з 1 вересня 2016 р. розпочали семестрове навчання на освітньому факультеті університету м. Печ (Угорщина).

З наступного семестру в Масариковому університеті в Брно розпочнуть 10-місячне навчання двоє бакалаврів, магістр та аспірант факультету психології. А викладачі та представники адміністрації факультету зможуть пройти стажування в цьому університеті.

В межах двосторонньої угоди Еразмус Плюс, що її координує Інститут філології, викладачі факультету психології представили 5 розгорнутих пропозицій щодо читання модульних курсів з політичної психології та етнопсихології у Загребському університеті (Хорватія).

Окреслені здобутки факультету психології у сфері розвитку міжнародної співпраці дозволять студентам і викладачам факультету повноцінно та усвідомлено інтегрувати кращий європейський академічний досвід у систему вищої освіти України, навчатися та навчати за кращими європейськими стандартами.

Заступник декана факультету психології

з наукової роботи та міжнародного співробітництва

 С. Ю. Пащенко

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024