Новини

 

У КНУ розпочала роботу HR-школа

12.09.2016

12 вересня 2016 Сектор працевлаштування студентів та аспірантів університету і Stud-point центр кар’єрного розвитку, заснований випускниками КНУ,  розпочали освітній спеціалізований захід  HR-школу

HR-школа – це спеціальний освітній проект, що вже вшосте проводиться для молодих спеціалістів, а також для молоді взагалі – студентів та випускників ВНЗ (будь-яких спеціальностей). Цільова аудиторія школи – студенти, які прагнуть розпочати трудову діяльність. Як кажуть, «подорож у тисячу миль починається з одного кроку!» Головне – змусити себе крокувати. Пропонуємо робити це разом з нами!

Унікальність проекту: за 18 днів учасники пізнають всі напрямки роботи HR-фахівців, вивчають нові технології та застосовують їх на практиці. Проект спрямований на розвиток лояльної hr-спільноти, обмін досвідом та пошук молодих кадрів на сучасному ринку праці. Кожен з учасників, окрім нової інформації, дізнається про сучасні методики, незамінні матеріали, можливість знайти роботу в департаментах підбору персоналу компаній-учасників школи та інших провідних компаній. І на забувайте про нетворкінг, що надзвичайно важливий для HR-ів.

Учасники "HR-школи 2016" отримають:

- сучасні теоретичні знання від HR-професіоналів,

- практичні групові завдання на реальних кейсах,

- індивідуальні завдання,

- знайомства з новими колегами та з HR-менеджерами відомих компаній,

- запрошення від роботодавців на відповідні посади

- сертифікат учасника. 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024