Новини

 

Відкрита лекція Яна Олофа Нільссона

07.09.2016

Відділ академічної мобільності КНУ запрошує на відкриту лекцію Яна Олофа Нільссона, доцента Факультету Соціології Університету Лунда в Швеції «Інтернаціоналізація вищої освіти», 9 вересня о 13:00 в аудиторії 204 Головного навчального корпусу Університету.

Чи знову ми зіштовхуємося з універсалізмом навчання: універсальним університетським світом, відродженням космополітичних університетів, як в часи Середньовіччя? Незважаючи на сучасні реалії, інформаційне суспільство та сукупності місцевого і глобального впливу? Ця презентація дасть короткий огляд дискусії інтернаціоналізації вищої освіти. Вона включатиме приклади деяких результатів досліджень, а також розбере різноманітні стратегії, які використовуються університетами.

Ян Олоф Нільссон – доцент Факультету Соціології Університету Лунду в Швеції. Наукова тематика професора Нільсона стосується галузей Соціологічної теорії, культурних досліджень, глобалізації і культури, соціальної психології та інтернаціоналізації вищої освіти. У професора Нільсона є великий досвід координування міжнародних проектів та викладання за кордоном, особливо у Китаї. Протягом декількох років він очолює Європейський Університетський Центр при університеті Пекіну.

За додатковою інформацією звертайтеся:

+38 (044) 521-33-40 – Бабенко Світлана Сергіївна, організатор, модератор заходів,

e-mail: sbabenko@gmail.com;

+38 (044) 239-32-85 – Данильченко Оксана Юріївна, організатор,

e-mail:danylchenko@univ.net.ua.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024