Новини

 

Андрій Парубій прочитав лекцію для студентів КНУ

01.09.2016

У День знань Голова Верховної Ради України Андрій Парубій завітав до Шевченкового університету із лекцією для студентів першого курсу філософського та історичного факультетів.

Під час виступу очільник Парламенту поділився своїм бачення тисячолітньої української історії. На його думку, для досягнення успіху українцям потрібно керуватися головним принципом: «де єдність, там і сила».

«Коли пан ректор запропонував зустрітися з істориками і філософами, я зрадів цій можливості, тому що сам за освітою історик. Правда був студентом не Київського, а Львівського університету. Коли я навчався, Україна була в складі Радянського союзу, і нас вчили історії по-іншому. Яке ж велике щастя вчити історію України по-українськи!» – наголосив Голова Верховної Ради України.

Після лекції ректор Університету Леонід Губерський подякував Голові за візит і вручив символічний подарунок. У свою чергу Андрій Парубій подарував картину та книги для бібліотеки вишу. Наприкінці своєї промови спікер побажав студентам успіхів і висловив своє велике сподівання, що нове покоління зможе змінити майбутнє України. 

Ольга Семиляк,
фото – Андрій Єловіков

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024