Новини

 

Вітання ректора із Днем знань

01.09.2016

Шановні викладачі, науковці, співробітники!

Прийміть щирі вітання із Днем знань та початком Нового 2016 / 2017 навчального року!

1 Вересня – це загальне свято, пов’язане з передчуттям чудових відкриттів, нового бачення світу, професійного і громадянського становлення молодого покоління.

Звертаюся у цей святковий день насамперед до нашого студентства. Сьогодні ви отримали змогу вчитися в одному з найкращих і найпрестижніших навчальних закладів України – славетному Шевченковому університеті. Закликаю вас пишатися тим, що увійшли до згуртованої шевченківської родини, берегти і примножувати її традиції та надбання.

Цей рік знаменний відзначенням 25-річчя Незалежності України. На буремному Сході триває війна, серед воїнів-захисників – викладачі та студенти і нашого Університету. Та наш фронт – і у навчальних аудиторіях, наукових лабораторіях, бібліотеках та громадських заходах на підтримку Батьківщини. Адже ваша праця, знання та громадянська позиція – найдієвіша зброя у боротьбі за нашу державу.

Бажаю всім викладачам і студентам Університету великого натхнення на шляху до підкорення наукових вершин, наполегливості й терпіння, мудрості й порозуміння, злагоди і миру! Переконаний, ваш професіоналізм, здібності, таланти, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових визначних успіхів, котрими пишатиметься Україна.

Із Днем знань!

 Щиро Ваш,

Ректор Леонід Губерський

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024