Новини

 

Філологи відсвяткували День першокурсника

04.09.2006
Першого вересня 2006 року відбулось святкування Дня першокурсника Інституту філології в актовій залі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Розпочався урочистий захід з привітань директора Інституту філології доктора філологічних наук, професора Григорія Семенюка, який побажав своїм студентам світлої долі та успіхів у навчанні. За словами Григорія Фоковича, цього року в інституті навчатиметься 590 першокурсників.

Привітати майбутніх філологів прийшов Олег Рибачук – Глава Секретаріату Президента України. Він зачитав привітання від Президента України та наголосив, що пишається тим, що є випускником Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Відомий український письменник Юрій Мушкетик, звертаючись до першокурсників зазначив: “Невірних доріг тисячі, а до істини веде одна. Сподіваюся, що ви вибрали саме цю дорогу”. Також привітали студентів заступник Міністра закордонних справ Микола Маймескул, Надзвичайний і Повноважний Посол Кореї в Україні Хо Сун Чел та ін.

Після офіційних привітань відбулись виступи ансамблю української народної музики “Роксоланія” та творчих колективів Інституту філології. У житті кожної людини є миті, які вона бережно складає у скриньку власної пам’яті, де вони перетворюються на спогади, які потім ще не раз тривожитимуть душу, викликаючи радість чи смуток. «Перше вересня 2006 року я пам’ятатиму довго. Це один з найщасливіших днів у моєму житті», - зізналась одна із першокурсниць.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024