Новини

 

Фестиваль інноваційних проектів КНУ

05.08.2016

за ініціативи Наукового парку, Науково-дослідної частини, Центру інноваційного підприємництва та Ради молодих вчених КНУ, з нагоди Міжнародного дня науки 2016 року

запрошують Вас взяти участь у

Фестивалі інноваційних проектів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Участь у Фестивалі інноваційних проектів – це можливість для студентів, аспірантів та науковців реалізувати свої ідеї, обмінятись досвідом з колегами, отримати поради від відомих експертів, венчурних капіталістів, стратегічних інвесторів, а також залучити реальні інвестиції для реалізації проектів та стартапів.

У рамках Фестивалю інноваційних проектів відбудуться:

  • III Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Об’єднані наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень» у 204 аудиторії Головного корпусу Університету (м. Київ, вул. Володимирська, 60) 17-18 листопада 2016 р.
  • Конкурс інноваційних проектів. Презентація проектів-фіналістів перед представниками венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів відбудеться в 329 аудиторії Головного корпусу Університету (м. Київ, вул. Володимирська, 60) 17 листопада 2016 р.
  • Конкурс стартап-проектів. Презентація проектів-фіналістів перед представниками венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів відбудеться в 31 аудиторії Наукової бібліотеки ім. М.Максимовича (м. Київ, вул. Володимирська, 58) 18 листопада 2016 р.

До участі запрошуються вчені, докторанти, аспіранти та студенти, які займаються прикладними дослідженнями, мають інноваційні ідеї, бажання їх реалізувати та розпочати свій власний бізнес. 

Ключові дати:

  • 30 вересня – закінчення реєстрації та подачі інноваційних проектів та стартапів на розгляд Науково-технічної ради Наукового парку. Перед фіналом інноваційні проекти проходять обов’язкове рецензування кваліфікованими експертами;
  • 17 жовтня – учасники будуть повідомлені про результати рецензування та відбору проектів та стартапів;
  • 24 жовтня – закінчення реєстрації та подачі матеріалів. Перед публікацією матеріали проходять обов’язкове рецензування кваліфікованими експертами;
  • 28 жовтня – учасники будуть повідомлені про результати рецензування. 

Програма та збірник матеріалів доповідей III Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Об’єднані наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень» будуть вручені учасникам під час реєстрації. Вимоги до оформлення матеріалів та детальну інформацію можна знайти на сайті Ради Молодих Вчених Університету.

Контактна особа:

Олена Харіна, 
e-mail: unitedbyscience@gmail.com, тел. 044-239-34-74 
01033, м. Київ, вул. Льва Толстого, 14а, кім. 12 (з 10.00 до 17.00).

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024