Новини

 

Вступна кампанія ВІКНУ 2016

20.07.2016

З 4 липня у Військовому інституті КНУ стартувала вступна компанія 2016 року. Цьогоріч, як і щороку, охочих вступати до одного з провідних вишів дуже багато. На сьогоднішній день до Військового інституту надійшло близько 667 особових справ, а прийме наш навчальний заклад близько 200 курсантів.

За словами начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна у Військовому інституті представлені всі регіони України, так, із Луганського та Донецького військових комісаріатів надійшло 22 справи. Майже третина з поданих заяв – це представниці слабкої статті. Є серед тих, хто вступає, і 26 учасників АТО. 

З 16 по 23 липня триватимуть фахові випробування, під час яких абітурієнти проходять медичну комісію, психологічну перевірку та рівень фізичної підготовленості.

 Ми бачимо зацікавленість молоді до військових спеціальностей. Значну кількість абітурієнтів цього року складають випускники військових ліцеїв та коледжів,  наголосив технічний секретар відбіркової комісії Військового інституту підполковник Сергій Семеха.

Вступні випробування триватимуть до 26 липня цього року та завершаться виданням наказу про зарахування.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024