Новини

 

Українська делегація на Міжнародному фестивалі мов і культур

09.06.2016
Українсько-турецький культурний центр «Сяйво», головою установчого комітету якого є професор нашого університету Володимир Сергійчук, організував поїздку відомих українських політиків та представників творчої еліти на фінал 14-го Міжнародного фестивалю мов і культур, що відбувся в Дюсельдорфі (Німеччина) 28 травня ц. р. Делегація створила своєрідну групу підтримки Джамалі, яка теж взяла участь у фіналі фестивалю.




У складі української делегації були народні депутати України Оксана Білозір і Олександр Черненко, Уповноважений з прав дитини при Президентові України Микола Кулеба, директор Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка Валерій Копійка, професор КНУ Володимир Сергійчук, керівники середніх навчальних закладів Києва Святослав Руликівський та Ісмаїл Ерсьозоглу, а також голова правління Українсько-турецького культурного центру «Сяйво» Гьокхан Демір.




29 травня члени української делегації відвідали разом з Генеральним консулом України в Гамбурзі Оксаною Тарасюк тамтешній госпіталь Бундесверу, де лікуються поранені українські бійці. Їм було передано різноманітні подарунки і обереги з рідної землі. А потім відбувся зворушливий міні-концерт, на якому, зокрема Оксана Білозір виконала пісню « Ой зелене жито», а наприкінці зустрічі уся делегація разом з представниками нашої діаспори та бійцями заспівали гімн України.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024