Новини

 

Літня школа "Геоекологічні аспекти сталого розвитку" запрошує до участі

08.06.2016
Київський національний університет імені Тараса Шевченка оголошує набір магістрів 1 і 2 року навчання для проходження навчального курсу «Геоекологічні аспекти сталого розвитку», запланованого в рамках Літньої Школи, яка відбудеться 21-25 червня 2016 р. на географічному факультеті КНУ.

Чотириденна робоча програма висвітлює питання геоекологічної політики і управління, включає вибрані теми з циклу міждисциплінарних наук, що викладаються у КНУ. Вона націлена на підготовку міждисциплінарних дослідників, спроможних реагувати на глобальні і регіональні екологічні проблеми, з використанням новітніх наукових знань і ефективних стратегій політики та управління.

Програма складається з чотирьох блоків:
Сталий розвиток: концептуальна модель та український контекст;
Освіта для сталого розвитку;
Зміна клімату і пов'язані небезпеки;
Хімікати - небезпека для Європи та світу.

Організатори Школи запрошують магістрів географічного, економічного факультетів, Інституту міжнародних відносин та інших навчальних підрозділів, які надають освітні послуги у сфері сталого розвитку.

Адміністрація впроваджує навчальний курс для студентів КНУ за рахунок власних ресурсів: cлухачам надаються приміщення і обладнання географічного факультету, навчальні послуги та роздаткові матеріали на безоплатній основі. Учасники будуть забезпечені кавою на перервах між лекціями, безкоштовним проїздом до запланованих місць проведення екскурсій. Вартість культурних заходів (вхідних квитків) cлухачі оплачують самостійно.
в електронному вигляді. Термін подання – до 20 червня 2016 р.
Детальніше:

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024