Новини

 

На філософському готуються до виборів голови Студпарламенту

30.05.2016
30 травня на філософському факультеті КНУ відбулася зустріч кандидатів на керівника студентського парламенту філософського факультету зі студентами.

Заступник декана філософського факультету з виховної роботи Дмитро Васильович Косенко представив двох зареєстрованих кандидатів і надав їм слово.

Перед присутніми виступив один з претендентів - першокурсник Олександр Богданов. Він представив свою передвиборчу програму та мотивував своє рішення балотуватися тим, що як нова людина у студентському парламенті факультету має свій погляд на можливості і напрямки реформування органу студентського самоврядування . Він виклав його перед зацікавленою аудиторією.

Другим представив свою програму Олексій Негода, нинішній виконуючий обов'язки голови студпарламенту, один із засновників Політклубу, студент третього курсу. Він прозвітував про виконану роботу, проведені заходи та представив свою команду. В майбутньому пообіцяв продовжити активну діяльність, навіть у випадку програшу на виборах.

У кінці дебатів присутні поставили кандидатам низку запитань щодо співпраці з іншими структурними підрозділами, зокрема, профспілкою, а також бачення подальшої діяльності студпарламенту. Обидва кандидати представили свою точку зору. Відбулася цікаве і корисне обговорення.

Вибори голови студентського парламенту філософського факультету відбудуться 1 червня 2016 року. Голосування за кандидатів пройде в холі Головного навчального корпусу КНУ.











Прес-центр


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024