Новини

 

У ритмі джазу

30.05.2016
Тим, хто прийшов минулої середи у Мистецький салон, неймовірно поталанило. Студенти юридичного факультету яскраво проявили себе як талановиті вокалісти, танцюристи та виконавці. Вони влаштували блискучий джазовий концерт.
Глядачі мали можливість насолодитися класичними мотивами новоорлеанського джазу.

Чудові імпровізації на фортепіано Олександра Бондарєва та саксофоні Андрія Прокопика, всім відому "Georgia on My Mind" від Старченка Артура (вона, до речі, є гімном штату Джорджія), майже ідентичне з варіаціями Сінатри виконання Ростика Слободянюка "New York, New York" та інші всесвітньо відомі композиції (серед них - "Unchain My Heart" від Жені Шакотька, "Feeling Good" від Маші Копиці та багато іншого).

Усі просто закохались у легкість і невимушеність танцю Віки Антонюк та її партнера, які нещодавно, до речі, перемогли у конкурсі університету з бальних танців.
Всі номери вражали професійністю виконання (подяка за це вокальній студії нашого факультету), а також якістю організації концертної програми.

Сподіваємося, таких заходів у нас відбуватиметься більше, оскільки немає нічого приємнішого, ніж присвятити вечір буднього дня чудовому відпочинку на джазовому концерті!

















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024