Новини

 

Молоді науковці КНУ звітують

26.05.2016
25 травня 2016 року в Головному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка відбулися Загальні збори Ради молодих вчених.

Відкривши засідання, очільниця Ради Ганна Толстанова надала слово проректору з наукової роботи Вікторові Мартинюку.

Почесний гість привітав учасників, окреслив перспективи університетської науки, зробив наголос на вагомому внеску молоді в науково-дослідницьку діяльність, а також виконав приємну місію, оголосивши подяку найактивнішим її представникам.

Звіт голови Ради молодих вчених Університету Ганни Толстанової одноголосно схвалило товариство.

Присутні мали змогу ознайомитися з основними заходами Ради за звітний період. Це й участь у форумі громадських організацій молодих учених, семінараи Державного фонду фундаментальних досліджень, проведення всеукраїнської науково-практичної конференції «Об’єднані наукою», організація циклу семінарів «Абетка для аспірантів», проекту «Школа лідерів», і багато інших заходів, що згідно з озвученими планами керівництва РМВ, мають бути суттєво доповнені прийдешнього року.

На зборах молоді вчені були поінформовані також про діяльність і перспективи розвитку Центру підтримки й розвитку інноваційного підприємництва «Каліфорнія в Україні» від генерального директора корпорації «Науковий парк «Київський університет імені Тараса Шевченка»Віталія Чернюка.

Учасники зборів прийняли Положення про РМВ Університету, що дозволить ефективніше втілювати в життя ідеї молодих науковців.

На наступний навчальний рік члени РМВ Університету поставили перед собою ряд завдань, зокрема: забезпечити проведення конкурсу проектів молодих вчених за кошти державного бюджету у 2016 р.;

продовжити цикл семінарів "Абетка для аспірантів" та започаткувати цикл семінарів з правової освіти; провести соціологічне опитування серед молодих вчених університету, для виявлення їх потреб, проблем, успіхів;
організувати школу лідерів.

Також молоді вчені запланували провести за участю компанії Elsevier та Інституту філології низку семінарів "Scientific Writing";

III щорічну всеукраїнську науково-практичну конференцію студентів, аспірантів та молодих вчених "Об'єднані наукою-2016".













Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024