Новини

 

Зі студентами КНУ зустрінуться виконавчі директори МВФ та Світового банку

25.05.2016
Національний банк України запрошує студентів долучитися до зустрічі з виконавчим директором МВФ Менно Снелом та виконавчим директором Світового банку Френком Хеємскерком, що відбудеться 3 червня о 14.30 у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського університету імені Тараса Шевченка.



Зустріч з українськими студентами проводиться у рамках Зборів регіональних груп країн-членів МВФ та Світового банку, до яких входить Україна, та які очолюються Нідерландами. Цьогорічні Збори проходитимуть у Києві з 3 по 5 червня.

Спілкування представників МВФ та Світового банку зі студентами провідних вищих навчальних закладів країни є традиційним елементом цього заходу. Це чудова нагода для тих, хто цікавиться діяльністю Міжнародного валютного фонду та групи Світового банку, а також роллю України у цих організаціях, отримати відповіді на свої запитання від перших осіб.

Окрім виступів виконавчих директорів МВФ та Світового банку, також планується спілкування з заступником голови Національного банку України та заступником Міністра фінансів України.

Орієнтовна тривалість заходу – півтори години.

Мова заходу – англійська.
учасників проводить Інститут міжнародних відносин Київського університету.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024